CeraNetworksBGVM服务器主机交流IP归属甄别会员请立即修改密码

virmach 怎么直接给我退款了呢?

高级会员

Dear xxxxxx

This is confirmation that a full refund has been processed for Invoice #372071

The refund has been returned via the payment method you originally paid with.

Promotional Code: LETAUGUST2018 - $5.00 USD Recurring Discount $-5.00 USD
KVM-Special-128 - IckyLame-VM (08/10/2018 - 08/09/2019) $10.00 USD
Operating System: Centos 6.5 32Bit
Select Location: Los Angeles, CA - Optional Protection
------------------------------------------------------
Sub Total: $5.00 USD
Credit: $0.00 USD
Total: $5.00 USD

Amount Refunded: $-5.00 USD

You may review your invoice history at any time by logging in to your client area.

Virtual Machine Solutions LLC
Support Team

Please DO NOT reply to this e-mail. Use our ticket system directly.

金牌会员

发工单吧,要么被检测了,要不就是没货了???还有一种奇葩可能,你不是支付宝下的单

(我是PP下单的)

高级会员

Shy 发表于 2018-8-11 18:51

发工单吧,要么被检测了,要不就是没货了???还有一种奇葩可能,你不是支付宝下的单(我是PP下单的 ...

我下了2个单 第一个忘了输入有货吗 所以没有支付
第二个输入了 但是给我退款了 什么意思 我是alipay

金牌会员

魔尊 发表于 2018-8-11 18:54

我下了2个单 第一个忘了输入有货吗 所以没有支付
第二个输入了 但是给我退款了 什么意思 我是alipay ...

那没毛病,vir会干这事,第一单你可以联系客服改成优惠的,第二个退款那就正常了,建议你工单联系客服说明情况,不出意外可以给你重开下单